PARKTA KIZ KAVGASI, BİR ÖLÜ - Eğitim Haberleri

19 Şubat 2009 Perşembe

PARKTA KIZ KAVGASI, BİR ÖLÜ

Maçka Demokrasi Parkı'nda Bir Grup Gencin Kız Kavgası Ölümle Sonuçlandı. Şehvaz Akan'ın Hayatını Kaybettiği Kavgada, İki Kişi de Yaralandı.

Maçka Demokrasi Parkı’nda bir grup gencin kız kavgası ölümle sonuçlandı. Şehvaz Akan’ın hayatını kaybettiği kavgada, iki kişi de yaralandı.
ŞİŞLİ’de, Şehvaz Akan (18), eski kız arkadaşı Buse K.’yla çıkan Emrah İ. (16) ile internette yazışırken, "Sen benim arkadaşım ile nasıl çıkarsın?" tartışmasına girdi. Yanında destek için arkadaşlarını getiren ve bıçaklı olan Şehvaz Akan ile Emrah İ., önceki gün saat 19.30’da Maçka Demokrasi Parkı’nda buluşarak sağ kalanın Buse K. ile arkadaşlık etmesi için anlaştı. Bıçaklı düelloda, liseden terk Emrah İ. bıçağını Kasımpaşa Lisesi’nden ayrılan ve bir muhallebicide komi olarak çalışan Şehvaz Akan’ı göğüs ve sırtına yaralayıp boğazını kesti. Daha sonra iki gencin arkadaşları birbirlerine saldırdı. Şehvaz Akan kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Emrah İ. de aynı hastanede tedaviye alındı. Askerden izinli olarak gelen Akan’ın akrabası Mesut Ç. de Gümüşsuyu Askeri Hastanesi’ne kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, gençlerin bilgisayarlarını incelemeye aldı. Emrah İ. ile 4 arkadaşı gözaltına alındı. Polis, lise öğrencisi Buse K.’nın da ifadesine başvurdu. Kavgada kullanılan iki bıçak ele geçirildi. Şehvaz Akan’ın Adli Tıp Kurumu’ndan dün sabah alınan cenaze, Dolapdere’deki Hacı Ahmet Parkı’na getirildi. Cenaze Mardin’in Dargeçit İlçesi’ne götürüldü. Akan, İnönü Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Rizespor maçında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen dayısının oğlu Cihat Aktaş’ın yanında toprağa verilecek.

Hiç yorum yok: