12 Mayıs 2010 Çarşamba

Tenis Yarışmasında Türkiye İkinciliğini Elde Ettiler...

Gündoğdu Koleji Genç Erkekler Tenis Yarışmasında Türkiye İkinciliğini Elde Ederek Adana'nın Gururu Oldu.

Gündoğdu Koleji genç erkekler tenis yarışmasında Türkiye ikinciliğini elde ederek Adana'nın gururu oldu.

Antalya Tenis İhtisas Kulübü kortlarındaki Türkiye Şampiyonasına Robert Koleji, Ankara TED, İstanbul İstek Vakfı Lisesi ile Enka Koleji'nin de aralarında bulunduğu 32 takım katıldı.

Gündoğdu Koleji'nin Direnç Bada, Kutay Altınkan, Ergün Genç ve Anıl Şenbayrak'tan oluşan takımı Adana şampiyonu olduktan sonra gittiği Genç Erkekler Tenis Türkiye Şampiyonluğunda Türkiye ikincisi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Beden eğitimi öğretmenlerden Aytaç Çetinkökü, aldıkları bu başarının Adana'nın tenis sporu açısından çok önemli olduğunu söyledi. Sporcularının Türkiye şampiyonluğunu kaçırdığına üzüldüğünü vurgulayan Aytaç Çetinkökü, "İyi bir tenis takımımız var. Türkiye Şampiyonasına gelen 32 takımda birbirinden seçkin okulların takımlarıydı. Onların arasında elde ettiğimiz bu başarı inanın çok önemli. Sporcularımızı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Ağrı'da Okullar 1 Gün Tatil Edildi...

Ağrı'da Etkili Olan Sağanak Yağış Nedeni ile İl Merkezindeki Okullar 1 Gün Tatil Edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak Yaptığı Açıklamada, Akşam Saatlerinde Başlayan ve Gece Saatlerine Kadar Devam Eden Yağışlar Nedeniyle Okulların 1 Gün Tatil Edildiğini Açıkladı.

Ağrı'da etkili olan sağanak yağış nedeni ile il merkezindeki okullar 1 gün tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerine kadar devam eden yağışlar nedeniyle okulların 1 gün tatil edildiğini açıkladı.