6 Kasım 2008 Perşembe

KPSS Sonuçları Açıklandı!

Önlisans ve ortaöğretim düzeyinden adayların katıldığı 21 Eylül 2008'de yapılan KPSS Ortaöğretim/Önlisans sonuçları açıklandı. Sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınav sonuçları açıklandı. Önlisans ve ortaöğretim düzeyinden adayların katıldığı 21 Eylül 2008'de yapılan KPSS Ortaöğretim/Önlisans sonuçları açıklandı. Genel yetenek ve genel kültür testlerinin uygulandığı sınav sonucuna http://sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖSYM Kilitlendi, Adaylar İsyan Etti...

KPSS sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. Ancak aşırı yoğunluk nedeniyle ÖSYM'nin internet sitesi kilitlendi.

Ortaöğretim ve önlisans mezunların katıldığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. Sınav sonuçları ÖSYM'nin www.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilirken, aşırı yoğunluk nedeniyle internet sitesi kilitlendi.

Ortaöğretim ve önlisans mezunların katıldığı KPSS sonuçları açıklandı. Adaylar, ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet adresinden sonuçlarını öğrenebilirken, internet sitesi aşırı yoğunluk nedeniyle kilitlendi. ÖSYM tarafından yapılan KPSS'ye ortaöğretim mezunları için olan oturumuna 1 milyon 483 bin 765 kişi, önlisans mezunları için olan oturuma ise 373 bin 923 kişi katılmıştı.