Ankara’ya gelen 81 ilin öğretmen ve öğrencileri Etlik’te akvaryum ve Atatürk Botanik Bahçesi ile Estergon Türk Kültür Merkezi’ni gezdiler. - Eğitim Haberleri

24 Mart 2008 Pazartesi

Ankara’ya gelen 81 ilin öğretmen ve öğrencileri Etlik’te akvaryum ve Atatürk Botanik Bahçesi ile Estergon Türk Kültür Merkezi’ni gezdiler.

ÖĞRETMEN okullarının kuruluşunun 160. yılı dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmen ve öğrenci temsilcileri Ankara'yı geziyor. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü'nün organizasyonu ile gerçekleşen ziyarette illerden gelen temsilciler Anıtkabir ziyaretinin ardından Keçiören'i gezdi.

ÖĞLE YEMEĞİ YEDİLER

Etlik'deki akvaryum ve Atatürk Botanik Bahçesi gezisinin ardından Estergon Türk Kültür Merkezi'ne gelen heyet buradaki incelemenin ardından Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ev sahipliğinde öğle yemeği yedi. Yemeğe Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cevdet Cengiz'in yanı sıra, Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Metin Balıbey, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Murat Bey Balta da katıldı.

Hiç yorum yok: