Siirt'te Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından mahallelerin profilleri çıkarılarak özellikle kadın ve çocukların sorunları araştırılacak - Eğitim Haberleri

29 Ocak 2008 Salı

Siirt'te Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından mahallelerin profilleri çıkarılarak özellikle kadın ve çocukların sorunları araştırılacak

Siirt'te Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından mahallelerin profilleri çıkarılarak özellikle kadın ve çocukların sorunları araştırılacak.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çalışmada, toplum merkezlerine devam eden bayanlar aracılığıyla uygulanacak ankette, mahallerin sosyal, kültürel, eğitim ve ekonomik durumları ortaya çıkarılmaya çalışılacağı açıklandı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hıfzullah Canpolat, "Bizim ve diğer kurumların çalışmalarına ışık tutmak üzere, mahallelerin sosyal, eğitim, kültürel ve ekonomik durumları başta olmak üzere profillerini ortaya çıkarmaya çalışacağız. Bu çalışmamızda özellikle görev alanımıza giren kadın ve çocukların sorunlarını öğrenmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla uzmanlar tarafından hazırlanmış bir anketi, şehrimizin değişik mahallelerinde faaliyet gösteren bayanlara birer anket dağıtacağız. Daha sonra bu anketler değerlendirilecek ve çalışmalarımızda bize yön verecektir. Bu çalışma ile çok konuda vatandaşın gerçek kimlik ve bilgisine ulaşarak taleplerine de cevap verebileceğiz." dedi.

İl Müdürü Canpolat, çalışmaların şubat ayı sonlarına kadar tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: