Konya'da, akli dengesi yerinde olmayan 30 yaşındaki Ayfer Çoşkun, girdiği öğrenci yurduna kendini kitlediDaha sonra yurdun camlarını kırarak kendisine - Eğitim Haberleri

4 Şubat 2008 Pazartesi

Konya'da, akli dengesi yerinde olmayan 30 yaşındaki Ayfer Çoşkun, girdiği öğrenci yurduna kendini kitlediDaha sonra yurdun camlarını kırarak kendisine

Daha sonra yurdun camlarını kırarak kendisine zarar veren Coşkun'u, kalkanlarla içeriye giren polis etkisiz hale getirdi. Sigara verilerek kontrol altına alınan Coşkun, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Karatay İlçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan Özel Türk Anadolu Vakfı Hacıveyiszade Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'na açık olan kapısından giren akli dengesi bozuk Ayfer Çoşkun, arkasındaki anahtarla kapıyı kilitledi. Coşkun, kendisini dışarıya çıkartmak isteyen yurt görevlilerine de direndi.

Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Ayfer Coşkun'u ikna etmeye çalıştı. Polisle tartışan ve ikna olmayan Coşkun, kapı ve pencere camlarını elleriyle vurarak kırdı. Kendine de zarar veren Ayfer Çoşkun'a yurt görevlileri tarafından açılan kapıdan ellerinde koruma kalkanları ile içeriye giren polis ekipleri müdehale etti. Polis tarafından etskisiz hale getirilen ve sigare verilerek sakinleştirilen Ayfer Coşkun, yurt çıkışında da kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da saldırmak istedi.

Polis kontrolünde ambulansa bindirilen Coşkun, tedavi edilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hiç yorum yok: