İstanbul Üniversitesi’nde Fen Edebiyat Fakülte binasına giren ve bir daha çıkmayan Öğrenci Kolektifleri üyesi Ali Tosun’dan haber alınamıyor. - Eğitim Haberleri

26 Mart 2008 Çarşamba

İstanbul Üniversitesi’nde Fen Edebiyat Fakülte binasına giren ve bir daha çıkmayan Öğrenci Kolektifleri üyesi Ali Tosun’dan haber alınamıyor.

İstanbul Üniversitesi'nde Fen Edebiyat Fakülte binasına giren ve bir daha çıkmayan İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca öğretmenliği bölümü öğrencisi ve Öğrenci Kolektifleri üyesi Ali Tosun'dan haber alınamıyor.
Tosun'un arkadaşları ANKA'ya yaptığı açıklamada, bugün öğlen saat 14.00 civarında lavaboya gitmek üzere ayrılan Ali Tosun'dan daha sonra haber alamadıklarını söyledi. Fakültede ve okulun her hangi bir yerinde bulamadıkları Ali Tosun'un akıbetinin üniversite içerisindeki özel güvenlik birimlerine ve sivil polislere sorduklarını ve yanıt alamadıklarını söyleyen Tosun'un arkadaşları, Edebiyat Fakültesi Dekanı ile görüştüklerini kaydetti. Dekanın kendilerine Tosun'u hastanelerde aramaları önerisinde bulunduğunu aktaran Tosun'un arkadaşları, “Okulda son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle arkadaşımızın hayatından endişe duyuyoruz” dedi.

Hiç yorum yok: