Yarı Yıl Tatilinde Sanat - Eğitim Haberleri

28 Ocak 2008 Pazartesi

Yarı Yıl Tatilinde Sanat

Ankara'da faaliyet gösteren Gamze Sanat Okulu, oluşturduğu hafta sonu kulüp programlarıyla yarıyıl tatilinde çocukların birçok sanat dalını tanımalarını sağlıyor. Klasik baleden “hip hop”a, perküsyon ve ritm atölyelerinden oyunculuğa kadar geniş seçeneklere sahip seçmeli kulüp dersleri, 3 yaştan 17 yaşa kadar tüm çocuk ve gençlere hitap ediyor.

Sanat derslerinde, çocukların önce kendi tercihleri saptanıyor, daha sonra devreye eğitmenler girerek çocuğun yeteneği doğrultusunda aileler bilgilendiriliyor. Ayrıca çocuğun eğitim sürecinde yaş gelişimiyle ilgili tercih değişiklikleri de eğitmenler tarafından değerlendiriliyor. Sabah 9.00'da başlayan etkinliklerle, çocuklar tatillerini keyif aldıkları bir sanat dalında eğitime başlayarak değerlendirme fırsatı yakalıyor.

-ÇALIŞAN ANNE BABALAR İÇİN DERS SAATİ UZATILABİLİYOR

Çalışan anne babalar için yarıyıl tatili süresince, sanat dersleri 9.00'dan 17.30'a kadar uzatılabiliyor. Yarıyıl tatiline özel olarak oluşturulan sanat eğitimi programıyla, çocukların yetenekleri doğrultusunda kendilerini ifade edebildikleri ve Devlet sanatçıları ve Üniversite öğretim görevlilerinden oluşan sanat eğitmenlerinin yönlendirmeleri ile doğru sanat dalını seçmeleri hedefleniyor. Gamze Sanat Okulu, verilen sanat eğitiminin, okul olarak değil eğlenceli zamanlar olarak düşünülmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok: