1800 Öğrenci İçinde Tek Kız - Eğitim Haberleri

6 Şubat 2011 Pazar

1800 Öğrenci İçinde Tek Kız

1800 Öğrenci İçinde Tek Kız

Lisenin 1800 öğrencisi arasında tek kız öğrenci olan genç kız da karnesini aldı...
Bolu İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören 1800 öğrenci arasında Pelin Bakır isimli tek kız öğrenci de karnesini aldı.

İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde karne töreni düzenlendi. 1800 öğrenci arasında tek kız öğrenci olan Pelin Bakır da törene katıldı. Müdür Yardımcısı Güngör Arslan'ın elinden karnesini alan Bakır'ı arkadaşları alkışladı. Arslan, Bakır'ı başarılı karnesinden dolayı tebrik etti. Lisenin başmüdürü Hasan Aksay da öğrencilere tatilde kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Pelin Bakır, karnesinin iyi olduğunu ancak daha iyi olabileceğini belirterek, �Üniversite sınavına hazırlandığım için okula fazla ağırlık veremiyorum. Ama yine de karnemden memnunum.� dedi. Erkek öğrenciler arasında başta zorluk çektiğinin altını çizen Bakır, zamanla bu zorlukların üstesinden geldiğini aktardı. Bakır, Bilişim Teknolojileri Bölümü'nde okuduğunu, ancak hayalinin oyuncu olmak olduğunu aktardı. Bakır, yarıyıl tatilinde de dershaneye gideceğini ve ders çalışacağını belirtti.

Hiç yorum yok: