Okul Birincisi Hazal Karnesini Göremedi - Eğitim Haberleri

28 Ocak 2011 Cuma

Okul Birincisi Hazal Karnesini Göremedi

Okul Birincisi Hazal Karnesini Göremedi

Okul birincisi olan küçük Hazal, karne almaya bir gün kala takdir belgeleri ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ordu'da önceki gün şofben zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden ilköğretim öğrencisi Hazal Topçuoğlu (12) toprağa verildi. Okul birincisi olan küçük kız, karne almaya bir gün kala takdir belgeleri ile son yolculuğuna uğurlandı. Şirinevler Mahallesi'nde oturan 6. sınıf öğrencisi Hazal, önceki akşam yıkanmak için girdiği banyodan uzun süre çıkmamıştı. Banyoya giren ailesi tarafından baygın halde bulunan küçük kız, kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi'nde kurtarılamamıştı.

Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu öğrencisi Hazal için dün evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Küçük kızın, bugünkü karne töreninde bir takdir belgesi ve bir de onur belgesi alacağı, karnesindeki derslerinin tamamının ise pekiyi olduğu öğrenildi. Hazal'ın öğretmenleri, aynı zamanda sınıf başkanı olan küçük kızın, ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Törende Hazal'ın arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, anne-babası Tülay-Enver çifti ve ağabeyi Serhat (18) fenalık geçirdi. Anne Topçuoğlu, cenazede "Kızım sana hakkım helal olsun, melekler ve huriler hep yoldaşın olsun." diyerek ağladı. Cenaze, törenin ardından toprağa verilmek üzere Ulubey ilçesi Fındıklı köyüne götürüldü.

Hiç yorum yok: