Alkollü Liseliler Cami Parkında Sızdı ! - Eğitim Haberleri

4 Ekim 2010 Pazartesi

Alkollü Liseliler Cami Parkında Sızdı !

Alkollü Liseliler Cami Parkında Sızdı !

Kocaeli'nde 2 lise öğrencisi, öğle tatilinde aldıkları alkolün etkisi ile cami parkında uyuyakaldı.

Kocaeli'nde 2 lise öğrencisi, öğle tatilinde aldıkları alkolün etkisi ile cami parkında uyuyakaldı. Başucunda alkol şişesi ile sızıp kalan öğrenciler, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre; Kocaeli Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, öğle tatilinde İzmit'e gelerek alkol almaya başladı. Öğrencilerden Y.T. ve M.Y., bir şişe votkayı içince Yeni Cuma Camii'nin parkında kontrolsüz hareket etmeye başladı. Y.T. ve M.Y.'yi sakinleştirmeyi başaramayan arkadaşları, okula dönünce, Y.T. ve M.Y. parkta alkol almaya devam etti.

Alkolün etkisiyle kusan öğrencilerden biri bankta diğeri de yerde sızıp kaldı. Öğrencileri başucunda alkol şişesi ile yerde sızmış vaziyette gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Zabıta ekiplerinin yardımı ile yerden kaldırılan öğrencilerin kimlikleri polis tarafından alınarak ailelerine haber verildi. Bu arada gençlerin kendileriyle konuşmaya çalışan ve isimlerini soran polislere, "Senin ismini nereden bileyim" cevabı vermesi çevredekileri güldürdü. Öğrenciler parka gelen ambülânsla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

öğle tatilinde nasıl çıkabiliyo bu öğrenciler okuldan. yetkililer görevli ögretmenlerden hesap sorulsun çocuklarımızı emanet ediyoruz.