Çalışmaya Gitti, Ölüm Yakaladı - Eğitim Haberleri

20 Temmuz 2010 Salı

Çalışmaya Gitti, Ölüm Yakaladı

Çalışmaya Gitti, Ölüm Yakaladı

ABD'ye "Work and Travel" programıyla gelen 22 yaşındaki Türk öğrenci, Wisconsin nehrinde boğuldu.
Talihsiz bir şekilde can veren Türk öğrencinin nehrin Birchcliff Beach bölgesinde akşam saatlerinde suya girdiği ve akıntıya kapıldığı öğrenildi. Öğrencinin cesedine ancak gece 22.30'da bölge itfaiyesine bağlı dalgıçlar tarafından ulaşıldı.

Can Kamiloğlu Bildiriyor- ABD'ye "Work and Travel" programıyla gelen 22 yaşındaki Türk öğrenci, Wisconsin nehrinde boğuldu. Talihsiz bir şekilde can veren Türk öğrencinin nehrin Birchcliff Beach bölgesinde akşam saatlerinde suya girdiği ve akıntıya kapıldığı öğrenildi. Öğrencinin cesedine ancak gece 22.30'da bölge itfaiyesine bağlı dalgıçlar tarafından ulaşıldı.
Adams County Şerif bürosundan yapılan açıklamada, boğulan gencin J1 vizesiyle "Work and Travel" program kapsamında çalışmak için bölgeye geldiği, Türk öğrencinin kimliğinin ise yakınlarına haber verildikten sonra açıklanacağı bildirildi.
22 yaşındaki Türk gencinin Chula Vista Resort isimli tatil köyünde çalıştığı öğrenilirken, ANKA'ya konuşan tesis yetkileri, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek, "22 yaşında bir gencin ani şekilde ölümü tüm çalışanları yasa boğdu" dediler.

ANKA

Hiç yorum yok: