YÖK Bahçesinin Yeni Misafirleri... - Eğitim Haberleri

4 Mayıs 2010 Salı

YÖK Bahçesinin Yeni Misafirleri...

Özcan, YÖK'ün yeniden düzenlediği bahçesine aldığı midilli atı gönderdi. 'Şah' ismi verilen midillinin yerine çiftliği andıran bahçeye, 2 koyun ve 1 kuzu geldi.

YÖK'ün, Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan döneminde oluşturulan bahçesinde; tavşan, Çin horozu, ördek, kaz, tavus kuşu, eğitilmiş güvercinler, keçi ve köpekler de bulunuyor. Midilli almak için havaların ısınmasını bekleyen Özcan, baharla birlikte mart ayı sonunda bu isteğini gerçekleştirmiş ve midilli, YÖK'ün bahçesine gelmişti. 'Şah' adı verilen midillinin bakımı için YÖK'ün iki personeli görevlendirilmişti. Ancak bakımının zor olması ve midillinin ortama uyum sağlayamaması üzerine 'Şah', YÖK bahçesinden gönderildi. Bahçeye bu kez sevimli bir kuzu ve 2 koyun alındı.

Özcan, midilliyi YÖK'e getirdikleri zaman, kendisinin küçükken hiç evcil hayvanı olmadığını, ailesinde böyle bir alışkanlığın bulunmadığını belirterek, 'Halimiz vaktimiz yerinde değildi. Arkadaşlarımın kurt köpeği falan vardı, ben de gider onları severdim. Çocukluktan bu yana gelen bir hayvan sevgim var özellikle de köpeklere karşı. Buraya daha fazla hayvan alıp genişletmeyi düşünüyoruz' demişti. (Akşam)

Hiç yorum yok: