OKULDA NEŞELİ SOHBET - Eğitim Haberleri

14 Kasım 2008 Cuma

OKULDA NEŞELİ SOHBET

4'üncü Uluslararası Enerji Zirvesi'ne Katılmak Üzere Bakü'de Bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Litvanya Cumhurbaşkanı Valdas Adamkus ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile Bir Araya Geldi. Basına Kapalı Yapılan Görüşmelerde, Yalnızca Görüntü Alınmasına İzin Verildi.




4’üncü Uluslararası Enerji Zirvesi’ne katılmak üzere Bakü’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Litvanya Cumhurbaşkanı Valdas Adamkus ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile bir araya geldi. Basına kapalı yapılan görüşmelerde, yalnızca görüntü alınmasına izin verildi.
Gül, temasları kapsamında Bakü Türk Anadolu Lisesi’nin ek binasının açılışını yaptı. Gül, çocuklar tarafından hazırlanan dans ve şiir gösterilerini izledikten sonra binayı gezdi, yetkililerden bilgi aldı ve bir süre çocuklarla sohbet etti. Çocukların sorulara verdiği cevaplar Gül’ü çok neşelendirdi. Törende Enerji Bakanı Hilmi Güler, Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, resmi temaslar için Bakü’de bulunan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve Azerbaycan Eğitim Bakanı Misir Merdanov da hazır bulundu. Gül, Yat Kulüp’te konuklar onuruna verilen yemekten sonra Bakü’den ayrılarak Türkiye’ye döndü.

Hiç yorum yok: