TAŞ MEKTEP, ÖĞRENCİLERİNİ GİYDİRDİ... - Eğitim Haberleri

8 Ekim 2008 Çarşamba

TAŞ MEKTEP, ÖĞRENCİLERİNİ GİYDİRDİ...

Endüstri Meslek Lisesi Yönetimi ile Taş Mektepliler Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme Derneği Ortaklaşa Bir Çalışma ile İhtiyaç Sahibi 80 Öğrenciyi Giydirdi.



Endüstri Meslek Lisesi yönetimi ile Taş Mektepliler Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme Derneği ortaklaşa bir çalışma ile ihtiyaç sahibi 80 öğrenciyi giydirdi.
Okula kırsal bölgelerden gelen 80 öğrenciye takım elbise ve gömlek veren okul yönetimi örnek bir davranışa imza atmanın sevincini yaşadı. Geçtiğimiz yıl da benzeri uygulamalar yapan Taş Mektep, öğrencilerine ayrıca çeşitli yerlerden öğrenci bursu ve ücretsiz öğle yemeği yediriyor.


Taş Mektepliler Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Hadi Benlioğlu, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunulduğunu hatırlatarak, bu yıl 80 öğrenciyi giydirdiklerini açıkladı. Benlioğlu "Ramazan nedeniyle öğrencilerimizi giydirdik. Bunun için ilimiz işyerlerinden destek gördük. Hayırsever işadamlarımız ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. 80 öğrencimizi titizlikle belirleyip ihtiyaç durumuna göre giyim dağıtımını bayramdan önce gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz adına bize takım elbise ve gömlek gönderen iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu teknik eğitimin gelişmesi için faydalı bir faaliyet olacaktır." dedi.

Hiç yorum yok: