SERVİS MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ, 3 KİŞİ YARALANDI - Eğitim Haberleri

15 Ekim 2008 Çarşamba

SERVİS MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ, 3 KİŞİ YARALANDI

İzmir'in Konak İlçesinde Özel Bir Otobüs Firmasına Ait Servis Minibüsü, Yağış Nedeniyle Kayganlaşan Yolda Direksiyon Hakimiyeti Kaybedilmesi Sonucu Devrildi. Kazada 3 Kişi Hafif Şekilde Yaralanırken, Araçta Sıkışan Sürücü Aks Kurtarma Ekipleri Tarafından Kurtarıldı.



İzmir'in Konak ilçesinde özel bir otobüs firmasına ait servis minibüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, araçta sıkışan sürücü AKS kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kaza sabah saat 06.00 sıralarında Konak ilçesi eski DGM kavşağı Yeşildere caddesi girişinde meydana geldi. Özel bir seyahat firmasına ait 35 DGT 97 plakalı servisin sürücüsü Mehmet Aksoy (63), sabah saatlerinde hafif şekilde yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yeşildere caddesinin bağlantı yolunda bariyerleri aşarak takla atan minibüste bulunan şoför Mehmet Ersoy ile yolcular Şehrazat Sırdaş (28) ve Recep Çiçek (20) yaralandı.


Garajdan servise binen ve hafif şekilde yaralanan yolcular Sırdaş ve Çiçek, kısa sürede araç içinden çıkaralarak hastaneye kaldırıldı. Araçta sıkışan şoför Aksoy ise, AKS ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kurtarıldı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan İzmir'de gece boyu yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza oldu.

Hiç yorum yok: