BAŞARILI OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ - Eğitim Haberleri

26 Haziran 2008 Perşembe

BAŞARILI OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Koçarlı 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Özen ve Özlem Altıntaş Yaptıkları Başarılı Çalışmalardan Dolayı İlçe Kaymakamlığı Tarafından Ödüllendirildi. Okul Aile Birliği Üyelerine Ödül ve Plaketlerini Veren İlçe Kaymakam Suat Dervişoğlu, Okul Aile Birliği Üyelerine Eğitime Verdikleri Katkılarından Dolayı Teşekkür Etti.



Koçarlı 80. yıl Cumhuriyet Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Özen ve Özlem Altıntaş yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı İlçe Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi. Okul Aile Birliği üyelerine ödül ve plaketlerini veren İlçe Kaymakam Suat Dervişoğlu, okul aile birliği üyelerine eğitime verdikleri katkılarından dolayı teşekkür etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakam Suat Dervişoğlu, "Bu bir gönül işidir. Özellikle bayanların bu tür sosyal faaliyetler ile eğitime yönelik faaliyetlerde ön plana çıkması bize gurur veriyor. Koçarlıda gerçekten okumayı seven bir halkımız var. Bu gün hala kütüphaneye köylerden gelip kitap alıp okuyan kız çocukları ve gençler var. Bu son derece sevindirici" dedi.

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Dervişoğlu, "Çocuklarımızın öğrenmesinin en yoğun olduğu, zihinsel yeteneklerinin en hızlı geliştiği, ileriki yaşlardaki öğrenme yetenekleri ve gelecekteki başarıları üzerinde önemli etkilerinin olduğu, zeka gelişiminin yüzde 60 oranında tamamlandığı 0-6 yaş dönemi en çok dikkat edilmesi gereken dönemdir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Koçarlı 80. yıl Cumhuriyet Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Özen ve Özlem Altıntaş ödül ve teşekkür plaketlerini İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu'nun elinden aldı.

Hiç yorum yok: