Öğretmen Atamaları Artık Kadrolu Olacak - Eğitim Haberleri

7 Haziran 2011 Salı

Öğretmen Atamaları Artık Kadrolu Olacak

Öğretmen Atamaları Artık Kadrolu Olacak

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bundan sonra yapılacak atamaların tamamının kadrolu olacağı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, bundan sonraki atamaların tamamının kadrolu olarak yapılmasının planlandığını bildirdi.

Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, 1 Haziran'da yapılan öğretmen atamasında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan toplam 14 bin 277 kişinin KPSS puan üstünlüğüne göre kadrolu öğretmenliğe atandığı hatırlatıldı. Söz konusu bu öğretmenlerden boşalacak pozisyonlara, yeniden sözleşmeli öğretmen görevlendirmesinin planlandığı ve atama takviminin 2 Haziran'da duyurulduğu belirtilen açıklamada, ancak 4 Haziran Cumartesi günkü Resmi Gazete'de ''Sözleşmeli Personel Pozisyonlarında Çalışanların Memur Kadrolarına Atanması Amacıyla Devlet Memurları Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair 632 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlandığı anımsatıldı.

Kararname doğrultusunda, mevcut sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi işlemi tesis edildikten sonra, Milli Eğitim Bakanlığında sözleşmeli (4/B) olarak görev yapan öğretmen kalmayacağı için bundan sonraki atamaların tamamının kadrolu (4/A) olarak yapılmasının planlandığı bildirildi.
Açıklamada, 2011 Yaz Dönemi kadrolu öğretmen atamasına ilişkin takvimin ise hukuki süreçler tamamlandıktan sonra ileri bir tarihte kamuoyuna duyurulacağı kaydedildi.

Öte yandan, 01 Haziran'da kadrolu olarak ataması yapılan 14 bin 277 sözleşmeli öğretmen için söz konusu kararnameyle birlikte yeni bir hukuki durum doğduğu belirtilen açıklamada, bu öğretmenlerin mağdur olmaması için şu an görev yaptığı yerde veya atandığı yeni kurumda, kadrolu olarak görev yapabilmesine yönelik tercih hakkının olacağı yeni bir işlemin tesis edileceği ifade edildi.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Kalite belgeleri adına bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

Unknown dedi ki...

İstanbul Nakliyat Taşımacılık Firmaları Arasında Bambaşka bir firma sizleri bekliyor sizde istanbul nakliye işlerinizi yaptırmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. Gün geçtikçe daha fazla artan rekabet sahte firmaların istanbul evden eve işlerini kolayca yaptırmak isterseniz iletişim alanında bulunan numaralardan bizleri arayabilirsiniz..

Evden Eve Nakliyat Nedir Nasıl Yapılır ?

Evden eve nakliyat ev taşımaktan nefret eden insanların kolayca eşyalarını taşımak için hizmet aldığı bir sektördür . Bu sektör türkiyede artık gerçekten büyük bir öneme sahip olmuştur..

Sizde eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını istiyorsanız evden eve nakliyat hizmetlerimizden yararlanın..

İstanbul Evden Eve Nakliyat Nedir ?

İstanbulda nakliyat işlerinizin güvenli ucuz ve sağlıklı bir şekikde yapılmasını istiyorsanız hemen bizlerle iletişim kurun.

İstanbulda nakliye firmaları arasında yaşanan rekabet gün geçtikçe zirvelere çıkmaktadır. Sizde bu rekabetde mağdur olmak istemiyorsanız sizlere ucuz fiyat veren firmalara güvenmemeniz gerektiğini sakın unutmayın ! Çünkü İstanbul Evden Eve Nakliyat kolay bir iş değildir..

Eğer istanbulda taşımacılık işlerini yaparken güvenilir firma bulma korkusu yaşamak istemiyorsanız bizimle iletişime geçin. Yılların vermiş olduğu kaliteli hizmet anlayışını müşterilerimizin eşyalarını

istanbul evden eve nakliye

Unknown dedi ki...

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası evden eve nakliyat - Şehirlerarası evden eve taşıma hizmetleri bizim işimiz. istanbul merkezli olan firmamız tüm Türkiye genelinde ilden ile evdeneve nakliyat hizmetleri vermektedir, Merkezimiz istanbul şehirlerarası nakliyat gibi birçok ilde faaliyet göstermektedir. ankara şehirlerarası nakliyat ankara istanbul. izmir şehirlerarası nakliyat izmir ankara istanbul. antalya şehirlerarası nakliyat antalya ankara izmir istanbul. adana şehirlerarası nakliyat adana ankara istanbul izmir. samsun şehirlerarası nakliyat samsun ankara izmir istanbul. istanbul şehirlerarası nakliyat merkez şubelerimiz türkiyenin her yerine ilden ile 7/24 şehirlerarası nakliyat hizmeti vermektedir.

Şehirlerarası evden eve nakliyat - Şehirlerarası nakliyat fırsat paketi: şehirlerarası evden eve nakliyat, şehirlerarası evden eve taşıma, şehirlerarası ev taşıma, şehirlerarası eşya taşıma,Hizmetleri için Şehir içi Nakliyat 3 Gün Şehirlerarası Nakliyat 7 Gün Uluslar arası nakliyat 15 Gün Önceden bize ulaştığınız takdirde Bosel Nakliyat Şirketi kusursuz kaliteli hizmet anlayışı son model özel evden eve taşınma araçları Türkiye’nin, dünyanın neresinde olursanız olun şehiriçi nakliyat,

şehirler arası nakliyat dedi ki...

İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma
İstanbul – İzmir Parça Eşya Taşıma

Budan birkaç sene öncesine kadar parça eşya taşıma konusu nakliyat şirketleri tarafından sağlanmaktaydı. İnsanlar nakliyat firmalarına fazlaca ödeme yapmak zorunda kaldığı gibi taşınmanın ilk başlangıcından sonuna kadar amatörce bir yaklaşım sergilenmekteydi. Son

şehirler arası nakliyat dedi ki...

İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma
İstanbul – İzmir Parça Eşya Taşıma

Budan birkaç sene öncesine kadar parça eşya taşıma konusu nakliyat şirketleri tarafından sağlanmaktaydı. İnsanlar nakliyat firmalarına fazlaca ödeme yapmak zorunda kaldığı gibi taşınmanın ilk başlangıcından sonuna kadar amatörce bir yaklaşım sergilenmekteydi. Son

https://www.istanbulexpresnakliye.com/istanbul-izmir-parca-esya-tasima/