Lise Öğrencileri Silahlı Kavgaya Karıştı - Eğitim Haberleri

15 Ocak 2011 Cumartesi

Lise Öğrencileri Silahlı Kavgaya Karıştı

Lise Öğrencileri Silahlı Kavgaya Karıştı

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Olaya karıştıkları iddiasıyla aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde bir lise önünde kavga ettikten sonra gece saatlerinde Güllük Mahallesi Bilen Sokak'ta karşılaşan H.K. (19), K.G. (19), M.T. (21), K.Ö. (19), K.Y. (19), H.U. (19), Ü.D. (18), S.T. (17), Y.K. (17), G.Y. (20), A.K.E. (20) ile A.M.Ş. (20), K.Ç. (20), D.A. (18), S.Ü. (18), B.K. (19) ve E.K. (17) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine A.M.Ş'nin üzerinde taşıdığı tabancayla H.K'yı bacağından yaraladığı öne sürüldü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılan H.K. tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olaya karıştıkları iddia edilen şüphelilerin üzerlerinde ve olay yerinde yapılan kontrollerde 2 tabanca, 13 boş kovan, bir balta, bir bıçak ile çok sayıda sopa ele geçirildi.

Kavgaya karıştıkları iddiasıyla aralarında lise öğrencilerin de bulunduğu 17 kişinin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Hiç yorum yok: