Yüzlerce Öğrenciden Perküsyon Gösterisi - Eğitim Haberleri

7 Mayıs 2010 Cuma

Yüzlerce Öğrenciden Perküsyon Gösterisi

Çukurova Üniversitesi 6'ncı Bahar ve Spor Şenliği, Sabancı Holding'in katkılarıyla ilk kez yapılan Sabancı Bahar Etkinlikleri ile renk kazandı.


Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte dağıtılan tef, marakas, davul ve darbukalarla yüzlerce öğrenci 10 dakika eğitim aldı, ardından perküsyon şov yaptı.

Balcalı Kampüsü Şenlik Alanı içinde dev stant kuran Sabancı Holding'in görevlileri, etkinliğe katılan öğrencilere rüzgar gülü dağıttı. Bazı öğrenciler perküsyon şov sırasında dayanamayarak sahneye çıkıp, göbek şov yaparken, izleyenler ve katılımcılar da eğlencenin tadını çıkarttı. Üniversite öğrencilerinin, festivallerinde görmek istedikleri aktiviteleri 'facebook.sabanci.com' internet paylaşım adresine tıklayıp, belirlemesiyle oluşan Sabancı Baharı, çikolata, el sanatları, tasarım, müzik atölyeleri, karaoke, kariyer avı, langırt, guitar hero, nintendo wii gibi eğlenceli masa oyunlarıyla aktivitelere ev sahipliği yaptı.

Sabancı Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, “Sabancı Holding olarak işlerimizde 'birlikte yaratmak' felsefesini benimsiyoruz. Sabancı Baharı da bu felsefenin bir sonucu. Bu sadece eğlendiren bir festival değil, aynı zamanda kültürel ve sanatsal olarak da gençlere katkıda bulunuyor” dedi.

İlki Adana'da yapılan Sabancı Baharı, İzmir, Ankara, Kayseri ve İstanbul'da üniversitelerin bahar şenliklerinde gerçekleştirilecek. (dha)

Hiç yorum yok: