Üniversiteli Kızın Esrarengiz Ölümü - Eğitim Haberleri

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Üniversiteli Kızın Esrarengiz Ölümü

İzmirde Üniverste Öğrencisi Duygu Öztemir.5 katlı Binanın Terasından Düşerek öldü.

yıl önce doğum gününde çıplak denize giren üniversiteli Duygu Öztemir, arkadaşlarıyla kaldığı 5 katlı evin terasından düşerek öldü
İzmir'de Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Duygu Öztemir önceki gece arkadaşlarıyla Alsancak semtinde eğlendi. Bir süre sonra sıkıldığını söyleyen genç kız, taksiye binerek Karşıyaka'daki evine döndü.
Aynı evi paylaştığı 2 arkadaşı yatarken, Duygu gecenin ilerleyen saatlerinde teras kattaki evin balkonundan ayaklarını sarkıtarak oturup sigara içti. Arkadaşları gürültüye uyanıp aşağı baktıklarında genç kızın kanlar içinde yattığını gördü. Sağlık ekipleri, eternitle kapalı otoparka sert şekilde düşen kızı ağır yaralı olarak Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yoğun bakıma alınan Duygu Öztemir müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Genç kızın terasta elinde sigarayla oturduğunu gören kişilerin ifadeleri alındı. Ancak düşüşü gören kimsenin olmadığı bildirildi. Duygu Öztemir'in alkolün etkisi ile dengesini kaybederek düşmüş olabileceği, intihar olasılığının da araştırıldığı belirtildi. Ailesi İstanbul'da yaşayan ve üniversite öğrenimi için İzmir'de bulunan Duygu Öztemir, 2 yıl önce, 25. doğum gününü kutlamak için Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Vali Konağı karşısında çırılçıplak soyunarak denize girmişti.

Hiç yorum yok: