Çağrı Erhan ASAM'dan İstifa Etti... - Eğitim Haberleri

18 Kasım 2008 Salı

Çağrı Erhan ASAM'dan İstifa Etti...

Doç. Dr. Çağrı Erhan, Asam'daki görevinden istifa etti. Erhan, akademik çalışmalarına Ankara Üniversitesi'nde devam edecek..

Türkiye'nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi'nde (ASAM) Başkanvekili olarak görev yapan Doç. Dr. Çağrı Erhan, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Erhan, yaptığı yazılı açıklamada, akademik çalışmalarına Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak devam edeceğini bildirdi. Erhan'ın açıklaması şöyle:
“Hiçbir zaman çıkar odaklarının ve iktidarların güdümüne girmediği ve ulusal çıkarları her şeyin üzerinde tuttuğu için zaman zaman içeride ve dışarıda sistemli saldırılara maruz bırakılan ASAM düşüncesini belirlemiş kadroların, ASAM'da veya bir başka mekanda önümüzdeki dönemde ülkemize aynı derecede değerli hizmetler vermeye devam edeceğine olan inancım tamdır. Mekanlar ve makamlar geçici ama hissiyat, düşünce ve sağlıklı belirlenmiş istikametler kalıcıdır. ”

Hiç yorum yok: