Turkish Yatırım Menkul Değerler tarafından hazırlanan günlük bültende piyasaların yol ayrımına geldiği belirtildi. - Eğitim Haberleri

13 Mayıs 2008 Salı

Turkish Yatırım Menkul Değerler tarafından hazırlanan günlük bültende piyasaların yol ayrımına geldiği belirtildi.

Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı’nın “Çocuk Romanı” ödül töreni, Ertuğrul Günay’ın katılımıyla Dolmabahçe Sarayı’nda yapılacak.

Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı'nın “Çocuk Romanı” ödül töreni, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımıyla 15 Mayıs Perşembe günü Dolmabahçe Sarayı'nda yapılacak.


Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı tarafından “Çocuk Romanı” dalında ilki düzenlenen edebiyat yarışmasında birinciliği kazanan Zehra Tapunç ve Dursun Ege Göçmen'e ödülleri, saat 18.30'da Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenecek bir törenle verilecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılacağı törende ayrıca, Çocuk ve Gençlik Edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu'nun 45. sanat yılı da kutlanacak.


Törende, Bakan Ertuğrul Günay'ın yanı sıra, Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı adına Mütevelli Heyeti Başkanı Gülten Dayıoğlu ile Vakfın Danışma Kurulu üyeleri adına gazeteci Doğan Hızlan da birer konuşma yapacaklar.

Hiç yorum yok: